Arsenal spreman isplatiti Kolašinca
Foto - EPA

Dobio bi 2.4 miliona funti

Arsenal spreman isplatiti Kolašinca

M. Šljivak

Sead Kolašinac ponovo se povezuje s odlaskom iz Arsenala.

Šest mjeseci prije isteka ugovora engleski mediji konstantno pišu da će bh. defanzivac otići iz londonskog kluba, ali on je još uvijek član Topnika.

Tokom sedmice Marseille je bio taj koji je pokazao interes za 28-godišnjeg lijevog beka, ali za sada nikakav dogovor nije postignut.

Međutim, vrlo je moguće da će Arsenal raskinuti ugovor s bh. fudbalerom i da će on ubrzo postati slobodan igrač.

Daily Express tvrdi kako je rukovodstvo tima s Emiratesa spremno da isplati Kolašinca koji zarađuje 100.000 funti sedmično.

To znači da bi bh. fudbaler mogao dobiti 2.4 miliona funti za raskid saradnje i imao bi slobodne papire da potpiše negdje drugo.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pored Marseillea Kolašinac se povezivao i s ekipom Watforda.

Bh. fudbaler je član Topnika postao 2017. godine. Stigao je iz Schalkea i odigrao je 118 utakmica uz pet postignutih golova.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi