Granit Xhaka ponovo dobio direktan crveni karton

U meču protiv Liverpoola

Granit Xhaka ponovo dobio direktan crveni karton

M. Šljivak

Deuel EFL Kupa između Liverpoola i Arsenala donio je direktan crveni karton za Granita Xhaku.

Veznjak londonskog tima isključen je već u 24. minuti meča. Zaustavio je Dioga Jotu u gol-šansi i sudija Michael Oliver mu je pokazao direktan crveni karton.

Nije se Xhaka previše bunio, a ovo je samo još jedan u  nizu loših poteza švicarskog fudbalera u dresu Topnika.

Pogledajte OVDJE.

Interesantno je da je Xhaka igrač koji je od u proteklih pet i po godina dobio najviše crvenih kartona od svih fudbalera koji nastupaju u engleskoj Premier ligi.

Njemu je ovo ukupno peto isključenje u dresu Arsenala. Često Švicarac ne razmišlja glavom na terenu i ovakve gluposti su nešto na što su navijači Topnika već navikli.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

tbra
Glupljeg igraca nema u evropi
14 1
Krivaja Zavidovići
Nadam se da će Arsenal u ovom prijelaznom roku dovesti kvalitetnog veznog igrača, a Džaka da ide na klupu...
12 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi