Sead Kolašinac ima četiri ponude za nastavak karijere
Foto - EPA

Interesantna imena su u igri

Sead Kolašinac ima četiri ponude za nastavak karijere

M. Šljivak

Bh. fudbaler Sead Kolašinac (27) napustit će Arsenal ovog ljeta.

Londonski klub više ne računa na usluge 27-godišnjeg lijevog beka i spremni su ga prodati u prijelaznom roku koji je ispred nas.

Kolašinac nema previše briga kada je izbor novog kluba u pitanju. Ponude mu stižu sa svih strana, a već sada ima četiri opcije.

Rukovodstvo Schalkea želi ga zadržati u svojim redovima kako bi oko njega gradili ekipu koja bi se nakon ispadanja iz Bundeslige ekspresno vratila u društvo najboljih njemačkih timova.

I Kolašincu je ovo najdraža opcija zbog porodice koja je 'na svome' u Njemačkoj i ove sedmice će obaviti razgovore o ostanku u Gelsenkirchenu.

Međutim, ponude koje stižu iz drugih zemalja nisu nimalo naivne. Iz Turske ga zovu istanbulski velikani Galatasaray i Fenerbahče, koji nude odlične finansijske uslove.

Oba tima su spremna da ga dovedu u svoje redove. U Fenerbahčeu igra njegov veliki prijatelj Mesut Ozil i navodno ga je on lično pozvao da dođe u Istanbul.

Također, rimski Lazio je spreman da bh. defanzivca dovede u svoje redove i nema dileme da će Kolašinac imati slatke muke pri izboru novog kluba.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Podsjetimo, Kolašinac je proteklih šest mjeseci igrao na posudbi u Schalkeu, a ugovorom za Arsenal je vezan do ljeta naredne godine.

Za Topnike je odigrao 113 utakmica u nepune četiri sezone i zabio je pet golova, ali menadžer ovog tima Mikel Arteta odavno više ne računa na njegove usluge.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ragge
Mislim da bi Lacio bio dobar izbor, moze on igrat u Italiji sigurno
10 0
MethodMan
Lazio najbolja ponuda ebes pare imas milione, a ****s Tursku ligu pogotovo
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije