Sead Kolašinac prvo pojačanje Milana?
Foto: EPA

Bh. reprezentativac među Rossonerima?

Sead Kolašinac prvo pojačanje Milana?

Midhat Šljivak

Bh. reprezentativac Sead Kolašinac prvo je pojačanje Milana za narednu sezonu.

Barem tako tvrdi Corriere dello Sport, koji u današnjem izdanju tvrdi kako je dogovor između Kolašinca i Rossonera postignut i da bi sve uskoro trebalo biti zvanično.

Navodno, Milan je s bh. defanzivcem dogovorio četverogodišnji ugovor, a godišnja plata sjajnom lijevom beku bi trebala iznositi dva i po miliona eura.

Kolašinac bi tako trebao biti prvo pojačanje novih vlasnika kluba, koji će sutra kompletirati kupovinu slavnog italijanskog tima.

Bh. fudbaler bi u redove Milana došao kao slobodan igrač iz Schalkea, a pored ovog velikana, interes za Kolašinca su pokazivali Juventus, Arsenal, Chelsea, Liverpool, Everton, ali i mnogi drugi velikani evropskog fudbala.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ipak, za službenu potvrdu ćemo vjerovatno sačekati do kraja sezone, kada će Kolašinac saopštiti odluku o novom klubu.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi