Sead Kolašinac uskoro raskida saradnju sa Arsenalom
Foto - EPA

Pregovori u toku

Sead Kolašinac uskoro raskida saradnju sa Arsenalom

M. Šljivak

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Sead Kolašinac (28) počeo je pregovore o raskidu ugovora sa Arsenalom.

Bh. defanzivac nije u prvom planu menadžera Topnika Mikela Arete za novu sezonu i počeo je pregovore o raskidu saradnje sa londonskim klubom.

Kolašinac je počeo pripreme sa Arsenalom. Igrao je u prethodnim utakmicama, ali se na njegove usluge neće računati i jasno je da se bh. fudbaler neće previše naigrati na Emiratesu.

Zbog toga je Kolašinac odlučio krenuti dalje. Započeo je pregovore o raskidu ugovora kojim je vezan za Arsenal do juna 2022. godine i vjerovatno će uskoro postati slobodan igrač.

Dosta klubova pokazuje interes za angažman Kolašinca, a najbliži je odlasku u Fenerbahče, gdje igra njegov veliki prijatelj Mesut Ozil.

Kolašinac je član Arsenala postao 2017. godine. Za Topnike je odigrao 113 utakmica i postigao je pet pogodaka.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Proteklu polusezonu proveo je na posudbi u Schalkeu. Međutim, njemački tim zbog finansijskih problema nije mogao da ga otkupi i Sead se vratio u London.

Po svemu sudeći tamo neće ostati još dugo, a vidjet ćemo gdje će na kraju nastaviti karijeru.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi