Sead Kozlić podnio neopozivu ostavku na mjestu predsjednika UO FK Sloboda

Pred sutrašnju Skupštini kluba

Sead Kozlić podnio neopozivu ostavku na mjestu predsjednika UO FK Sloboda

E. Čaušević

U prostorijama FK Sloboda održana je press konferencija na kojoj se govorilo o proslavi 100. godišnjice tuzlanskog kluba.

Sloboda odavno nije bila u težoj situaciji, a za sutra je zakazana Skupština kluba i navijači se nadaju da će to donijeti konačno neke pozitivne stvari na Tušnju.

Na današnjoj press konferenciji tema je bila proslave godišnjice kluba i meč protiv zagrebačkog Dinama, ali su čelni ljudi kluba sve iznenadili kada su podnijeli neopozive ostavke.

Predsjednik Upravnog odbora Slobode, Sead Kozlić, poručio je da podnosi neopozivu ostavku, a na sutrašnjoj Skupštini tuzlanski klub bi trebao dobiti novog predsjednika UO, te ostale članove.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sve ovo što se dešavalo u Slobodi dovelo je u pitanje proslavu 100 godina postojanja kluba, ali smo uz nemoguće uslove to napravili i ponosni smo na to. Nakon šest mjeseci urađenog ogromnog posla u slobodi uz velike opstrukcije na raznorazne načine i obustavljanje finansiranja Slobode na mnoge načine u ovom momentu dajem neopozivu ostavku na mjesto predsjednika Slobode. Svima koji dolaze želim uspješan rad. Moramo biti jedinstveni u klubu i ako se to ne desi svi ostali će se naći u istim problemima kao i mi", rekao je Kozlić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mirza24
Sad ce carsijaneri da rasture klub pocinje VELIKA PLJACKA
6 3
Samoiskreno
Vraca se bundoglavi
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi