MLS tek počeo, a već smo vidjeli gol sezone: Volej o kojem priča fudbalski svijet!

Joao Paolo obilježio utakmicu

MLS tek počeo, a već smo vidjeli gol sezone: Volej o kojem priča fudbalski svijet!

Endin Čaušević

Nova sezona u američkom MLS-u počela je sinoć, a u centru pažnje nalazi se utakmica između Seattle Soundersa i Minnesote.

Seattle je odlično otvorio novu sezonu i uspio je da dođe do ubjedljive pobjede protiv Minnesotte. Soudersi su slavili sa 4:0, a utakmicu je obilježio Joao Paulo koji je postigao spektakularan gol početkom drugog poluvremena.

Paolo je sjajno prmio jednu odbijenu loptu na nekih 22-23 metra, a onda je zabio nestvaran gol iz voleja za 1:0.

Njegovi saigrači nisu mogli da vjeruju šta je Paolo uradio, te smo već u prvom kolu vidjeli gol koji će sigurno na kraju biti u konkurenciji za pogodak sezone.

Seattle je do kraja uspio da postigne još tri gola i ubjedljivo slavi. Dva gola zabio je Rudiaz u razmaku od tri minute, a konačnih 4:0 postavio je Montero u 86. minuti utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi