12

Komentari (12)

HiTi
Zalosno sta vise komentarisati
Mad_max
Kad se sjetim FIFA-e.. Džermaniju uzimao zbog njega Enkea i Fringsa.. Veliki si bio ljudino. Nadam se da si "pronašao sebe" i negdje uzivas u zivotu.
Elddar
Deisler, Frinks, Zickler, Scholl, Jancker, Effenberg, Elber itd itd itd...
Chico
Vala nije bio neki igrac...
konjnakvadrat
Ma i nije bio nesto
Klicko
@miki30 drug ovoga se ti i ne sjećaš pošto si počeo bajern pratiti 2013 godine.Da li je tako drug???
miki30
E moj Kličko ja kad sam pratio Bayern i fudbal općenito ti si vucao šerpe po putu! Šta ti znaš ko je Daisler? Ti samo znaš za Messia i Ronalda i Siuuuuu, Penalda itd. Moraš ti još prohe da jedeš pa da udješ u raspravu sa mnom o fudbalu! Poyyy.
Klicko
@miki30 e moj miki trideset.Mogu ti biti profesor zivotni a kamoli u fudbalu.Ja kad sam poceo pratiti fudbal ti si u pelenama bio sinko dragi.Pozzzzzzz
miki30
Da si primjetiti, iz priloženog! Poyy
Klicko
@miki30 neznalica si to je svima jasno na ovom portalu drug
Klicko
@miki30 nisam ti ja kriv sto si neznalica drug.Nemoj se naci uvrijedjen ali tako je.Jos si mlad,34-35 godina imas.Naucit ces
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.