12

Komentari (12)

karlhajncbrazzzo
Kod vas nigdje nema Bošnjaka, sve Srbi i Hrvati. Možda ćete se zamjeriti nekom ako napišete Bošnjak. Zar ste toliko glupi da ste pali pod uticaj prekodrinskih medija koji u svakom trenutku pišu Srbin, Srpkinja itd.?
rauber_bh
Svaka cast Dzeki, i na karijeri i na igri i na titulama, ali ovi sa naslovima stvarno pretjeruju.
hamdi kurtes
Sad klocina neka zvjezda hahahah
Malac
Nikolicanikolica13
Kakvi majmuni ! Kaze se “ Szymanski nisi ti Dusan Tadic ! A ne Dzeko propalica obicna
user1676302615
Džeko je za Tadića BABO...
user1676286668
Usporedi samo klubove i sta je ko osvojio i napravio sa njima i vidjet ćeš ko je kloc....
topnik1980
Ono glup si ko srbin sto se kaze
PitBull1921
Dušan Tadić???? Uporedi uspjehe, statistiku, golove pa ćeš vidjeti da se ne može ni uspoređivati, kad je to zadnji put Tadić vidio reflektore finala lige prvaka?
Nikolicanikolica13
Sta je osvojio,osvojili su drugi za njega…nula od igraca
PitBull1921
Ma ja nema 0 od igrača kaže jedan Srbin ,sasvim čudno nema, najbolji strijelac balkana, šta je s tobom u 21. vijeku, porušio rekorde, ušao u historiju, šta je, šta je Tadić uradi? Džeko rešeto velikane, Čelzi, Barsu, Juventus...Svaki srpski napadač će se načekati da statistički bude ko Džeko....Džeko bolji po svemu individualno, i da kažem da je Džeko sa 37 igrao finale LP dok ovaj sa 34 igra po Turskoj ligi
user1676286668
Džeko u top 10 napadača trenutno po postignutim golovima....baš je los i klocina...kad ti srbin komentarise znaš da je 120% slago sve
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.