Burch sutra igra protiv Čelika

Šećerović: Očekuje nas teška utakmica, ali idemo na pobjedu

Endin Čaušević, foto: A. Berbić

Košarkaši Burcha u okviru osmog kola A1 lige igraju na domaćem parketu protiv ekipe Čelika.

Trener sarajevske ekipe Kemal Šećerović pred ovu utakmicu kazao je da su svjesni da ih sutra očekuje dobar protivnik i teška utakmica, ali da smatra da uz maksimalan učinak i angažman igrača očekuje pobjedu protiv Čelika.

"Mi znamo o kakvom se protivniku radi koji je dosta dobro startao u ovoj sezoni. Imaju spoj mladosti i iskustva, ali pokušati ćemo da uspostavimo kontrolu nad utakmicom i zaustavimo njihove najbolje igrače. Očekujem pozitivan rezultat u ovoj utakmici", rekao je Šećerović.

On je dodao da je njegov ekipi jako bitno da slave u sutrašnjoj utakmici jer se njegov tim nalazi u rezultatskoj krizi.

"Obećavam navijačima da ćemo dati svoj maksimum i da ćemo poduzeti sve što je u našim mogućnostima da ovu utakmicu riješimo u našu korist. Pobjeda bi nam značila jako puno jer smo loše startali i svaka utakmica nam je bitna", dodao je Šećerović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.