Šečić: Tražit ćemo svoja prava i ako treba ići do UEFA-e i FIFA-e

Jasna poruka predsjednika Iskre

Šečić: Tražit ćemo svoja prava i ako treba ići do UEFA-e i FIFA-e

E. Čaušević

Apelaciona komisija NS FBiH danas je donijela odluku da se odbija žalba NK Travnik na utakmicu protiv Jedinstva koja je registrovana 0:3 u korist bihaćkog kluba iako su Veziri slavili sa 6:0.

Jedinstvo je uspjelo dobiti tri boda za zelenim stolom protiv Travnika iako su na Piroti primili čak šest golova i čini se da će upravo ta odluka odlučiti putnika u niži rang. Promjeni odluke nadali su se u Iskri iz Bugojna koja bi ostala u Prvoj ligi FBiH da su Jedinstvu oduzeta sporna tri boda.

U razgovoru za SportSport.ba predsjednik Iskre, Nedžad Šečić, poručio je da je iznenađen ovom odlukom Apelacione komisije NS FBiH, te je najavio da se neće stvari završiti na tome.

"Mogu vam samo reći da sam baš iznenađen odlukom da se odbije žalba Travnika. Mi ćemo sada sačekati pismenu odluku jer još uvijek ne znamo detalje zbog čega je žalba odbijena. Nakon toga postupit ćemo tako da ćemo i dalje tražiti svoja prava koja imamo na osnovu svih zakonskih propisa. To je sumnjiva odluka i ako treba žalit ćemo se do UEFA-e i FIFA-e", rekao je Šečić.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

jasko
Gsp. sve je rijeseno dva puta odluceno u korist Nk Jedinstva ...nesto se mora i bez igre dobiti a to je Jedinstvo iskoristilo vas zal ostaje kod meca izmedju Iskre i NK Kedinstva 2 - 3 da ste pobjedili sada bi Iskra ostala u ligi. Iskra je dobar klub i nadam se da cete se vratiti vec sljedece sezone.Sretno.
10 1
Gari Garinča
Idemo dalje Nedžade, nema predaje, vidjet ćemo šta su to mudraci iz NS F BiH sad smislili i na čemu sad temelje svoju kriminalnu odluku.
6 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije