Sedam golova Harmandića u remiju Wetzlara i Flensburga

Dobra partija bh. reprezentativca

Sedam golova Harmandića u remiju Wetzlara i Flensburga

A. Beganović

U derbiju 7. kola Bundeslige rukometaši Wetzlara i Flensburga su podijelili bodove (31:31), a u redovima domaće momčadi sa 7 golova najefikasniji je bio bh. reprezentativac Adnan Harmandić.

Derbi 7. kola Bundeslige opravdao je očekivanja. Mnogo lijepih poteza, sjajnih odbrana i neizvjesnosti, vidjeli su gledaoci koj isu prisustvovali ovom meču.

Tokom svih 60 minuta vodila se izjednačena bitka, a podatak koji kaže da niti jedna momčad nije imala prednost od tri gola ide u prilog ovoj tvrdnji.

Kod Wetzlara je najefikasniji su bili naš reprezentativac Adnan Harmandić i Tobias Reichmann sa po 7 postignutih golova, dok je Andres Eggert sa 9 golova bio najučinkovitiji kod Flensburga.

U drugom susretu odigranom sinoć, Fuchse Berlin je pred domaćim navijačima savladao Balingen (27:26).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.