Trener Širokog Brijega

Sedloski: Čestitam mojim igračima, golman nas je spasio na kraju

Fudbaleri Sarajeva i Širokog Brijega danas su odigrali meč bez golova na Koševu u okviru Premijer lige BiH te je na taj način dodatno zakuhana borba za titulu šampiona države.

Utisci nakon današnjeg susreta između Sarajeva i Širokog Brijega su među trenerima obje ekipe bili različiti.

Sedloski je mogao biti daleko zadovoljniji od Musemića.

"Čestitke mojim igračima, mislim da je bod zaslužen. Imalo je i Sarajevo šanse, pa i penal na kraju, ali nas je golman spasio. Nisam vidio šta je bilo kada je dosuđen penal. Postoje ljudi koji se bave time, sreća pa je naš golman odbranio", kazao je Sedloski i dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nećemo se sada dizati, idemo od utakmice do utakmice. Morao sam neke igrače mijenjati i protiv Zrinjskog će biti uzbudljivo", kazao je on.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Honduras
Jebo ti mater svoju cigansku pokislu idi i povedi da sobom onog velkovskogbjebo vam svkak mater
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi