Sedloski: Dobro je što revanš igramo pred našim navijačima

Široki Brijeg spreman za finale Kupa

Sedloski: Dobro je što revanš igramo pred našim navijačima

S. Mlaćo

U srijedu se igra prvi meč finala Kupa naše zemlje. Sarajevo će na Koševu ugostiti Široki Brijeg.

Očekuje se kvalitetna utakmica dva rivala koja je vrlo dobro poznaju. U redovima gostiju pred ovaj meč vlada optimizam.

"Znamo da je ovo drugo finale za naš klub u zadnje tri godine i to predstavlja ispunjavanje naših ambicija. Ovo finale je nagrada za naš naporan i pošten rad i nadamo se da ćemo se predstaviti u najboljem svijetlu. Malo je specifično sa jedne strane jer se igraju dvije utakmice, no sa druge strane je dobro što ćemo uzvrat odigrati ispred naših navijača i možemo da kažemo da ćemo dati i više od našeg maksimuma kako bismo obradovali naše simpatizere", kazao je trener Širokog Brijega Goce Sedloski.

Široki Brijeg je na putu do finala pobijedio Željezničara, Slobodu, Borac i TOŠK.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi