Određen termin prvog meča finala Kupa BiH

Sarajevo domaćin

Određen termin prvog meča finala Kupa BiH

A. Čaušević

Za trofej namijenjen pobjedniku Kupa BiH za ovu sezonu borit će se Sarajevo i Široki Brijeg. 

Voljom žrijeba odlučeno je da Bordo klub bude domaćin prvog duela finalnog dvomeča. Taj susret će se igrati u srijedu.

Meč na stadionu Asim Ferhatović Hase će početi u 18 sati uz direktan prijenos na kanalu Arenasport.

Sarajevo i Široki su ovaj meč najavili visokim pobjedama nad Čelikom (5:0), odnosno Slobodom (4:0) te sigurno neće manjkati uzbuđenja i napetosti kao i uvijek kada se se sastaju ova dva rivala.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Posljednji put u finalu Kupa su igrali prije dvije godine. Obje utakmice su završene rezultatom pobjedom gostujućih timova od po 0:1, da bi u penal seriji slavili Širokobriježani sa 4:2.

Revanš meč igrat će se 15. maja na stadionu Pecara.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi