Sedloski: Fokusirani smo samo na Zrinjski

Trener Širokog Brijega pred hercegovački derbi

Sedloski: Fokusirani smo samo na Zrinjski

Makedonac Goce Sedloski u subotu će zvanično debitovati na klupi Širokog Brijega.

Širokobriježane u sklopu 9. kola Premijer lige BiH očekuje hercegovački derbi protiv Zrinjskog, a takav dvoboj, po običaju, privuče veliku pažnju i s obje strane igrači su uvijek maksimalno motivisani.

Uoči predstojeće utakmice Sedloski je izjavio kako je svjestan kvaliteta Zrinjskog...

"Znam da je Zrinjski osvojio tri zadnja prvenstva zaredom. Prema tome, imaju svoju kvalitetu, no mi smo sada fokusirani samo na sebe. Trebamo se dignuti, podignuti agresivnost, svaki igrač mora pružiti maksimum za kolektiv", kazao je Sedloski ususret derbiju, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Liga je dosta ujednačena, nema laganih utakmica i svako može svakoga pobijediti. Svaka je utakmica na svoj način teška. Ne podcjenjujemo nikoga, no ići ćemo od utakmice do utakmice. Trenutno smo fokusirani samo na Zrinjski", istakao je makedonski stručnjak.

Dodao je također Sedloski kako je prvenstvena pauza dobro došla, te da će učiniti sve da istrgne ekipu iz krize u kojoj se našla.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi