Sedloski i zvanično na Pecari, potpisao dvogodišnji ugovor
Široki Brijeg je nedavno raskinuo ugovor s Borisom Pavićem iako je to jedini tim u Premijer ligi bez izgubljene utakmice

Široki Brijeg dobio novog trenera

Sedloski i zvanično na Pecari, potpisao dvogodišnji ugovor · Zvanično

Za novog trenera NK Široki Brijeg je danas zvanično imenovan makedonski stručnjak Goce Sedloski.

Širokobriježani su se nakon dva i pol mjeseca saradnje rastali sa Borisom Pavićem, no njegovu zamjenu nisu dugo tražili, pošto je za novog trenera već danas imenovan Goce Sedloski.

Proslavljeni makedonski nogometaš je sa bh. premijerligašem potpisao dvogodišnji ugovor, a momčad će preuzeti u prvenstvenoj pauzi, nakon dvoboja sa Željezničarom u kojem će Široki voditi Denis Ćorić.

Kada je u pitanju trenerrska karijera ovog 44-godišnjeg stratega, započeo ju je u Austriji kao asistent u Mattersburgu, da bi potom samostalno vodio Horizont (23 utakmice), Vardar (75) i Rigu (9). Vrijedno pomena je to što je s Vardarom osvojio makedonsko prvenstvo i došao na korak od plasmana u Ligu prvaka.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zvanično predstavljanje bit će upriličeno naknadno.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti