Ćorić: Željezničaru respekt, nama pobjeda

Optimizam u Širokom Brijegu

Ćorić: Željezničaru respekt, nama pobjeda

Najzanimljiviji susret 8. kola Premijer lige BiH svakako će biti onaj na Pecari, gdje će se sastati Široki Brijeg i Željezničar.

U odnosu na prethodne susrete, Širokobriježane će protiv Željezničara voditi Denis Ćorić koji je, barem privremeno, naslijedio na kormilu Borisa Pavića.

Ćorić je svjestan da je pred Širokim Brijegom težak posao, no vjeruje da će njegov tim na kraju slaviti.

"Derbi protiv Željezničara je zadnja utakmica prije odlaska na reprezentativnu pauzu. Znamo svi kakve utakmice igraju Široki Brijeg i Željezničar. Ipak, igramo na domaćem terenu i očekujem da ćemo slaviti, iako maksimalno respektujemo protivnika", kazao je Ćorić, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Željezničar je dolaskom Odovića digao formu. Bez obzira na prošli meč protiv Krupe u kojem su kiksali, oni će ovdje doći da nadoknade to, međutim na nama je da na pravi način odgovorimo na to. Odnosno, da se postavimo čvrsto, jako i hrabro, te na kraju da pobijedimo."

Na tabeli bolje stoji Željezničar koji ima jedan bod više od Širokog Brijega.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi