Sedloski: Možemo pobijediti svakoga, pa i Zrinjski!

Plavo-bijeli održali konferenciju za medije

Sedloski: Možemo pobijediti svakoga, pa i Zrinjski!

Nakon gotovo 12 sedmica pauze utakmicama 20. kola se nastavlja takmičenje u BHT Premijer ligi BiH.

Možda i najzanimljiviji susret nas očekuje na Pecari, gdje će Široki Brijeg i Zrinjski odigrati veliki hercegovački derbi, a uoči utakmice plavo-bijeli su održali konferenciju za medije kojoj su nazočili trener Goce Sedloski i igrač Stipo Marković.

„Zrinjski je blizu Sarajevu, ali mi imamo svoje ciljeve. Drago mi je da Mostarci najavljuju dolazak po tri boda na Pecaru, ali vidjet ćemo kako će to izgledati u derbiju. Mi moramo gledati sebe, ako uđemo u derbi kako treba, možemo pobijediti svakoga“, kazao je šef stručnog štaba Širokog Brijega Goce Sedloski.

Optimističan u najavi najvećeg derbija bio je i Stipo Marković:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Napokon smo dočekali početak drugog dijela sezone i derbi. Prošli smo odlične pripreme, očekujem odličnu atmosferu i odličnu utakmicu u kojoj ćemo pokušati osvojiti sva tri boda."

Izvan konkurencije kod „plavo-bijelih“ su povrijeđeni Zvonko Pamić i Bernardo Matić, a Matea Marića neće biti zbog žutih kartona.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi