Sedloski: Nadam se da će bodovi ostati u Širokom

Jasan je bio trener tima sa Pecare

Sedloski: Nadam se da će bodovi ostati u Širokom

S. Mlaćo

Nakon remija na Koševu protiv Sarajeva pred nogometašima sutra je nova kvalitetna provjera. Naime, za rivala će imati aktuelnog prvaka Zrinjskog.

Plemići nisu odustali od borbe za titulu prvaka, pa se očekuje da na Pecari bude veoma vatreno.

"Zrinjski je bez poraza i bez primljenog gola u ovom trećem dijelu prvenstva, izuzetno težak protivnik kojem, znamo, samo pobjeda igra u borbi za titulu. Međutim, mi također znamo što hoćemo, gledat ćemo sebe i postaviti se čvrsto i agresivno u derbiju. Nadam se da će gledatelji uživati u obostrano kvalitetnoj igri i da će bodovi ostati u Širokom“, kazao je na konferenciji za novinare šef stručnog stožera Plavo-bijelih Goce Sedloski.

Dodao je kako momčadi dobro došla pauza od sedam dana između dvije utakmice nakon serije nastupa srijeda-nedjelja i da Široki Brijeg osvježen dočekuje najveći derbi u kojem se neće smjeti ponavljati neke pogreške iz prethodnih utakmica. Na njihovu otklanjanju radilo se intenzivno na treninzima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Što se tiče sastava Širokog Brijega, izvjesno je da će izostati Ćorić, Popović i Hrkać, a upitni su i nastupi Pamića, Turčina i Marića.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi