Sedloski: Ozbiljna momčad ne oprašta pogreške

Bh. predstavnik poražen na Pecari

Sedloski: Ozbiljna momčad ne oprašta pogreške

S. Mlaćo

U prvom susretu prvog pretkola Evropske lige nogometaši Širokog Brijega poraženi su sinoć pred svojim navijačima od Kairata 2:1.

Imali su Širokobriježani svoje šanse, no gosti su slavili i sada imaju sve u svojim rukama.

Domaći tim može žaliti za velikim brojem propuštenih prilika.

"Čestitam momčadi Kairata na pobjedi, pokazali su svoju kvalitetu. U najavi utakmice sam upozoravao kako će vrebati naše pogreške i pokušati ih iskoristiti. Na kraju se to i dogodilo. Pokazali su kako ozbiljna momčad ne oprašta pogreške. Oba pogotka smo primili nakon pogrešaka koje nam se ne smiju događati. No, svojim momcima nemam što zamjeriti, trudili su se, davali maksimum, ali jednostavno nas nije išlo. Iako momčad iz Kazahstana sada ima veliku prednost za uzvrat, nećemo se predati, sigurno nećemo ići na izlet. Pokušat ćemo im uzvratiti", kazao je Sedloski nakon meča.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi