Sedloski: Rekao sam igračima da ne izmišljaju, nego da igraju kako znaju

Trener Širokog ipak zadovoljan

Sedloski: Rekao sam igračima da ne izmišljaju, nego da igraju kako znaju

Široki Brijeg je večeras remizirao sa Čelikom na Bilinom polju odigravši 1:1.

S obzirom da su Širokobriježani do sudijske nadoknade gubili sa 1:0, konačan rezultat ipak može biti zadovoljavajući za trenera Gocu Sedloskog.

"U prvom poluvremenu nismo bili pravi, a na pauzi sam od igrača tražio da odigraju onako kako znaju i da ne izmišljaju neke bezvezne situacije. U drugom poluvremenu smo bili bolji, dali taj gol u nadoknadi i mislim da je rezultat 1:1 na kraju i realan", rekao je Sedloski, čiji tim u narednom kolu igra protiv Radnika:

"Greške koje smo napravili trebamo ispraviti. Ne smijemo više primati ovakve golove kao večeras".

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi