Bivši kapiten Sarajeva pružio podršku Musemiću

"Šefe, ustat ću na pomen vašeg imena! Ne zamjerite im..."

12

Komentari (12)

Ars1946
Sa plačom i kukanjem pred kamerama je OSRAMITIO , prije svega sebe, a onda i naše Sarajevo. Dobro je naplatio svoje (ne) znanje i ove sezone i dobro se je ugradio sa otkaznom klauzulom. A ovima što misle danas da protestvuju, poručujem da prvo skupe 20 milki Eura i otkupe Namov dio, i neka drže teletabisa Husa, kojeg je "Lutvo ponizio u dva meče" do sudnjeg dana. Nije nam očigledno bilo dosta poraza i blamaža od Kukesija, Bešiktaša(0:5 na Hasetu-bio), Atalante (0:8-bio), Želja (3:8 u dvije tekme ove sezone) u sjajnom vođenju ovog "stručnjaka".... Šta li je ovo , mazohizam je blaga riječ....
Rekorderi
Hahahaha 20 čega hahahaha... Pa vi ste sjajni. "20 milki" hahahaha
Seher Rajvosa
Tebi je sine grehota dati da ista komentarises.
jugjejedan
Forzzaa juve.??
afica2007
Volim Husrefa i bio sam uvijek za njega alo 8 komada u dva derbija fasovati je nedopustivo i neoprostivo ponizenje
Benjamingst
Nije on samo kriv sta je sa igraca? Ko kod da dodje Sarajevo ce igrati isto. Uprava kluba je oroblem.
Kralj_Tvrtko
nedoni46
Muharemović, ima li prilike za kontru? Možemo mi dotući Genk u ovom susretu, to je evidentno. Turković, sam je Muharemović, potpuno sam Muharemović na drugoj strani. Nije bilo ofsajda, Muharemović... GOOOOOOL, 2-1 za Sarajevo, Veldin Muharemović u 86. minuti.
Edin Merlin
Dan,danas se najezim !!!!
GospodinIzSarajeva
Nemoj molim te!Kad umro nisam ****no sada koliko sam se najezio,i dlake na jajima mi se digla
nedoni46
Rizzle84
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.