Seferović presudio Interu, poraz Lulićevog Lazija
Foto: EPA

Prijateljske utakmice

Seferović presudio Interu, poraz Lulićevog Lazija

Edmir Škorić

Njemački klubovi Frankfurt i Hannover očitali su lekcije italijanskim klubovima Interu, odnosno Laziju u prijateljskim utakmicama.

Frankfurt je s 3:1 savladao Inter, a za tim iz Milana koban je bio nesuđeni bh. reprezentativac Haris Seferović s dva gola, dok je jednom pogodio i Piazon. Botta je postigao utješni gol za Inter.

Hannover je s dva gola Stindla i jednim Marcela pobijedio Lazio. Ledesma je s bijele tačke u 66. bio strijelac za Rimljane.

Bh. reprezentativac Senad Lulić igrao je za nebesko-plave od prve minute. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Prijateljske utakmice:
Frankfurt - Inter 3:1 (Piazon 27, Seferović 33, 39/ Botta 25)
Hannover - Lazio 3:1 (Marcelo 22, Stindl 40, 74/ Ledesma 66 - penal)

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.