Seferović: Svjesni smo važnosti meča protiv Čapljine

Član bugojanske Iskre za SportSport.ba

Seferović: Svjesni smo važnosti meča protiv Čapljine

S. Mlaćo

Veoma važan meč u subotu je pred nogometašima Iskre iz Bugojna.

 Bugojanci nakon sedam kola imaju devet osvojenih bodova i pod blagim su imperativom pobjede, a u subotu će dočekati Čapljinu.

Čapljinci su na Jakliću uvijek pružali dobre partije, ali u Iskri vjeruju u tri boda. Svjesni su da to  neće biti nimalo lako ostvariti, ali uz dobru igru i podršku navijača ne sumnjaju u slavlje.

"Svjesni smo važnosti meča sa Čapljinom. Čapljina je sigurno neugodan rival za bilo koju ekipu u ligi, pa tako i za nas, ali mi ne razmišljamo puno o njihovim kvalitetama. Na nama je da budemo pravi, pružimo maksimum i slavimo pobjedu. Imamo dosta mladu ekipu kojoj je potrebna i podrška navijača, te se nadam da će nam biti vjetar u leđa i u ovom meču", kazao je Haris Seferović (25), prvotimac Iskre za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Meč između Iskre i Čapljine igra se sa početkom u 15:30 sati. Pravdu će dijeliti Antoni Bandić iz Gruda sa svojim pomoćnicima Josipom Ćolićem iz Kupresa i Stipom Velićem iz Livna. Delegat je Esad Kudelić (Bužim).

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi