Šegrt: Trebat će nam sreće da pobijedimo Čelik

Trener Zvijezde

Šegrt: Trebat će nam sreće da pobijedimo Čelik

Fudbaleri Zvijezde u okviru 18. kola Premijer lige BiH na domaćem terenu ugostit će Čelik iz Zenice. 

Meč na Banja Ilidži bit će od velikog značaja za obje momčadi, a trener Petar Šegrt u razgovoru za SportSport.ba poručio je da će njegovi izabranici dati sve od sebe da ostvare pobjedu. 

"To će biti mnogo teška utakmica i trebat će nam sreće ako želimo pobijediti Čelik. Radi se o dobrom protivniku, kojeg izuzetno respektujem, ali mi ćemo dati sve od sebe da ostvarimo pobjedu. Ne želim i ne mogu garantovati pobjedu navijačima, međutim, to ne znači da nećemo učiniti sve da savladamo tim iz Zenice", kazao je Šegrt, a potom dodao:

"Mi ako pobijedimo onda ćemo biti ispred Čelika na tabeli i svjesni smo značaja utakmice. Igrat ćemo svoju igru, pa šta bude", zaključio je Šegrt na kraju razgovora za naš portal. 

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.