Šehić: Kasnije sam vidio da mi je Chiellini smetao, da je bio VAR...

Golman bh. reprezentacije nakon meča

Šehić: Kasnije sam vidio da mi je Chiellini smetao, da je bio VAR...

E. Škorić

Ibrahim Šehić smatra da naš tim mora da spriječi greške koje konstantno pravi i zbog kojih ostaje bez bodova.

Ponovo smo i protiv Italije gubili koncentraciju u zadnjoj liniji i olako primili golove.

"Igrali smo bolje nego u Finskoj i to je sigurno. Prije bih pristao da smo danas izgubili 5:0, a dobili Finsku, a ne ovako da smo dobro odigrali i opet izgubili. Lako smo primili gol iz kornera, često nam se dešavaju te sitnice koje odlučuju utakmice. Moramo puno toga naučiti iz ovih grešaka. Sada nam dolaze najbitnije utakmice u kvalifikacijama protiv Armenije, Finske i Grčke... Ništa nije izgubljeno, sve je do nas", kazao je Šehić, dodavši:

"Vidio sam na portalima da je Chiellini bio ispred mene i da je bio VAR, možda bi ga poništili. Mi moramo spriječiti da igrač stoji sam na šesnaestercu".

"Jesmo li zaslužili poraz? Nismo sigurno, barem bod smo zaslužili", istakao je Šehić.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Top Komentari

mikonen
Opet Sehovic vratolomije sa komentarima
1 2
Svojprisebi
Cist offside a nijedan nas igrac nije ni ruke digo
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti