Zmajevi našli zanimljiv način da "ubiju vrijeme" nakon što je otkazan trening

Naši golmani spremni za izazove

Zmajevi našli zanimljiv način da "ubiju vrijeme" nakon što je otkazan trening

E. Čaušević

Trening reprezentacije Bosne i Hercegovine koji je danas bio planiran nije održan zbog velikih vremenskih neprilika.

Robert Prosinečki danas je za 18 sati zakazao trening naše ekipe koji je ujedno i posljednji pred sutrašnji odlazak u Finsku. No, veliko nevrijeme zahvatilo je Sarajevo, a zbog kiše trening je na kraju morao biti otkazan.

Zmajevi sutra putuju za Finsku gdje ih u subotu očekuje meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a samo tri dana kasnije gostujemo u Torinu kod selekcije Italije.

Sigurno je da je današnja kiša poremetila planove našeg stručnog štaba, no Prosinečki nije htio da rizikuje bilo kakve povrede. Igrači su tako dobili nekoliko sati više za odmor, ali su to iskoristili za trening u teretani ili šetnju.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Na Instagramu je naš golman Ibrahim Šehić objavio da su itekako našli način da "ubiju vrijeme". Šehić, Pirić i Kovačević su sa trenerom golmana Kenanom Hasagiće iskoristili to vrijeme za šetnju nakon što je kiša prestala.

Top Komentari

K79
jak im trener pravo !
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi