Šehić na nevjerovatan način poklonio bod Monacu

Evropska liga, četvrto kolo

Šehić na nevjerovatan način poklonio bod Monacu

S. Bošković

Qarabag i Monaco remizirali su rezultatom 1:1, a istim rezultatom završio je susret Bešiktaša i Lokomotiva iz Moskve. 

Qarabag je poveo nakon 39 minuta igre, a u vodstvo ih je doveo Armenteros. U nastavku susreta Monaco je zaigrao dosta bolje. Pritisak igrača kluba iz Kneževine isplatio se u 72. minuti kad Cavaleiro postiže gol za 1:1. 

Domaćinu su do kraja imali inicijativu, no rezultat ostaje nepromijenjen. Na golu Qarabaga čitav susret je branio naš reprezentativac Ibrahim Šehić, koji je ima par veoma dobrih intervencija, ali je i direktni krivac za izjednačujući gol Monaca. 

Situacija u grupi J se zakomplicirala. Monaco ima šest bodova, dok Qarabaga ima dva boda manje. Četiri boda imaju Tottenham i Anderlecht, koji u 21h igraju međusobno.

U susretu grupe H, Bešiktaš i Lokomotiv iz Moskve su odigrali 1:1. Domaći tim je poveo preko Quaresme nakon sat vremena igre, no petnaestak minuta prije kraja Niasse je poravnao rezultat na 1:1. 

Lokomotiv nakon četiri odigrana susreta ima osam bodova, a Bešiktaš dva boda manje. Sporting i Skenderbeu igraju u 21h.

Evropska liga: 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Qarabag - Monaco 1:1 (Armenteros 39'/Cavaleiro 72')

Bešiktaš - Lokomotiv Moskva 1:1 (Quaresma 58', Niasse 76')




NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.