Šehić odabrao novi klub, ubrzo odlazi na potpis ugovora?

Golman reprezentacije BiH

Šehić odabrao novi klub, ubrzo odlazi na potpis ugovora?

Novi klub bh. golmana Ibrahima Šehića će, sudeći prema pisanju turskih medija, biti novi tamošnji prvoligaš Erzurumspor.

Šehić se nedavno nakon pet godina saradnje rastao sa Qarabagom i trenutno u Sarajevu vaga ponude za nastavak karijere. Premda se šuškalo da bi karijeru mogao nastaviti u Parmu, izvjesno je, ipak, da će naredna stanica u njegovoj karijeri biti Turska.

Tamošnji mediji prenose kako je Šehić praktično sve dogovorio sa Erzurumsporom i da bi uskoro trebao doputovati u Tursku na potpis ugovora. Ukoliko dođe do toga, našem golmanu će to ujedno biti i povratak u Super ligu, gdje je ranije od 2011. do 2013. godine branio boje Mersina.

Za Erzurumspor, podsjećanja radi, od ranije nastupa bh. fudbaler Jasmin Šćuk.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi