Azerbejdžanci znaju gdje Šehić nastavlja karijeru?

Trenutno bez kluba

Azerbejdžanci znaju gdje Šehić nastavlja karijeru?

Ibrahim Šehić postao je slobodan igrač nakon što je nedavno okončao petogodišnju epizodu u Azerbejdžanu.

Golman fudbalske "A" reprezentacije BiH je sa Qarabagom u Azerbejdžanu osvojio osam trofeja, a kako mu je po završetku sezone istekao ugovor, odlučio je da okrene novi list i promijeni sredinu.

Neće Šehić dugo tragati za novim klubom, pošto na stolu ima nekoliko ponuda, a azerbejdžanski mediji uvjereni su kako će svoju karijeru nastaviti u redovima nekadašnjih osvajača Kupa UEFA - Parme.

Šehić je navodno uveliko u pregovorima s čelnicima ovog kultnog italijanskog kluba, a hoći doći do dogovora na kraju, ostaje da se vidi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Parma se, podsjećanja radi, poslije višegodišnjeg igranja u nižerazrednom fudbalu vratila u Serie A.

Top Komentari

Mesa.Sabanadzovic
Bilo je ovo. Ali u svakom slučaju bravo seha samo piči zaslužio si
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti