Šehić: Ove jake utakmice će nam dobro doći da se uigramo za Sjevernu Irsku

Golman bh. reprezentacije pred mečeve Lige nacija

Šehić: Ove jake utakmice će nam dobro doći da se uigramo za Sjevernu Irsku

Reprezentacija BiH se okupila pred utakmice Lige nacija sa Italijom i Poljskom.

Danas je o predstojećim izazovima govorio i naš reprezentativni golman Ibrahim Šehić koji smatra da će predstojeće utakmice Lige nacija biti odlična uvrertira za baraž za EP koji također uskoro očekuje Zmajeve.

"Okupljamo se u malo specifičnim okolnostima. Zbogo ovog virusa će sve biti malo drugačije i teže za nas, i ove utakmice bez publike. Ali eto, u zadnje vrijeme smo navikli da igramo bez publike. Najvažnije je da budemo zdravi, da ostanemo zdravi do utakmice i da se kroz ove teške utakmice, Italija i Poljska, spremimo za najvažniju utakmicu sa Sjevernom Irskom i taj play-off", rekao je Šehić.

Ibrahim Šehić o pripremama reprezentacije...

Posted by Nogometni savez Bosne i Hercegovine on Monday, August 31, 2020
Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Ove jake provjere će nam dobro doći da se uigramo, da probamo napraviti takvu formaciju i takav sastav koji nam odgovara da bi uspjeli da pobjedimo Sjevernu Irsku. Sigurno nam ove utakmice znače da vidimo na čemu smo i da do Sjeverne Irske ispravimo eventualne greške koje budemo pravili", istakao je Šehić.

Top Komentari

spectron
Pa šta će reči nego nešto ovako ? Neće garant izaći pred novinare i reči eto igramo sa 3 jako dobre reprezentacije.Odigrat ćemo najbolje što możemo i probati da nekim čudom pobjediti makar 1 od 3 tekme :)
3 0
enko
Sehicu,ti ove utakmice shvatio kao dobar trening.e tugo moja hrvati i na prijateljskoj ginu.ako neznas nesto pametno reci ,bolje je sutiti.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti