Šehić putem Instagrama poslao zanimljivu poruku

Protiv Grčke daleko najbolji

Šehić putem Instagrama poslao zanimljivu poruku

Golman Ibrahim Šehić bio je možda jedina svijetla tačka u sinoćnjem porazu BiH od Grčke (2:1).

Sjajnim intervencijama Šehić je u nekoliko navrata spašavao naš nacionalni tim i upravo njemu pripadaju najveće zasluge što rezultat na kraju nije bio i ubjedljiviji.

Iako je od strane mnogih proglašen najboljim pojedincem u sinoćnjem meču, Šehić je svejedno bio potišten zbog lošeg rezultata, a na Instagramu je sada objavio i emotivnu poruku.

"Ne zaboravite zašto ste počeli, nemojte odustajati i nađite pravi put", napisao je Šehić, što je svakako poruka koja može da bude vodilja mnogim našim sportistima.

Podsjetimo, naši fudbaleri su porazom od Grčke izgubili šanse da se kroz kvalifikacije plasiraju na Evropsko prvenstvo. Jedino što nam preostaje je čekati play-off.

Top Komentari

Rajvosa2019
Pojedinac koji je sinoc dao sve od sebe . Upravo to sto je napisao nam je sinoc falilo - zacrtas sebi cilj i das sve od sebe da ga ostvaris , i kad neide jarane stisnes zube i pokusas . Nije problem izgubiti , problem je na koi nacin izgubis. A nama uvjek neko kriv , kriv sudija, Robert , Edin , Miralem ovaj onaj - mi smo takvi
10 0
BiHScout
nasa ekipa nema tog puta, nasa ekipa nama pocne da pravi nadu, dodje intervju kazu da ce sve dati od sebe i izboriti plasman, dodje prva utakmica, izgubis bez borbe, haj ok nekako pretrpis. pa druga, treca, i onda das jos jedan put nadu svim bosancima, razbijes finsku pa nas osramotis , ne samo sebe nego sve i jednog bosanca, osramotis i vrijedjas, jer ne znas da je za nas navijace ta reprezentacija SVE. svako od nas je osjecao bol kad smo izgubili, bilo protiv nigerije, portugala, francuske ili sad grcke, svako je imo momenat kad nije mogao spavarti, kad je reko da nece vise gledati ovo, ali ta ljubav prema reprezentaciji nije to dopustila i opet isto, pa zar i vas nije vise sramota? ne fali vama energija, ne fali vam kvalitet, imate sve, samo ta volja nije tu, mozda i ljubav jeste,, ali bez volje nikad nista neces uspjeti. za reprezentaciju se ne daje 100% nego 200% to jednom zapamtite
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi