Šehić za samo pet minuta tri puta vadio loptu iz mreže

Nije se proslavio

Šehić za samo pet minuta tri puta vadio loptu iz mreže

E. Škorić

U 27. kolu turske 1. lige Erzurum je poražen s 3:1 od Karagumruka.

U derbiju kola Erzurum je imao priliku da se vodećem Hataysporu primakne na bod, ali je doživio domaći poraz, pa je prednost između tima Ibrahima Šehića i lider na tabeli ostala četiri boda.

Erzurum je imao 1:0 na poluvremenu, nakon što je Sismanoglu u 44. postigao pogodak za prednost domaćina, no u samo pet minuta razmaka u drugom dijelu sve se raspalo u igri Erzuruma.

Šehića je prvo u 78. minuti savladao Sobiech za 1:1, dvije minute Darri pogađa za potpuni preokret gostiju, a onda Sobiech u 83. postavlja konačnih 3:1.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Šehić je tako u pet minuta tri puta vadio loptu iz mreže. Podsjećamo, Šehić je prvi golman bh. reprezentacije i uz Asmira Begovića, Jasmina Burića i Vedrana Kjosevskog na spisku je selektora Dušana Bajevića za meč baraža protiv Sjeverne Irske.

Top Komentari

Rajvosa2019
Asmir je za mene bio i ostao broj 1 u repki
9 5
GAAZZIIJAAA_br1.
U JAKOJ TURSKOJ 2(drugoj)..zato i jesmo tu gdje JESMO..
3 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi