Šehićev agent najavio veliki transfer: "Uvijek nas zovu"

Bh. golmanu ističe ugovor na kraju sezone

Šehićev agent najavio veliki transfer: "Uvijek nas zovu"

Golman reprezentacije BiH Ibrahim Šehić na kraju sezone će definitivno promijeniti sredinu.

Ove sezone Šehić brani odlično, čemu u prilog ide i to da je Erzurumspor uz Keciorengucu primio najmanje golova u ligi (19), a uz sve to na dobrom su putu i da izbore plasman u viši rang.

Ipak, ukoliko se cilj i ostvari, Šehić je nagovijestio da nema namjeru produžiti ugovor i da će napustiti Erzurumspor, a već sada ne nedostaje interesovanja za njegovim uslugama.

Šehićevo ime se, između ostalog, nalazi i na popisu želja turskog velikana Bešiktaša koji u njemu vidi idealnu zamjenu za Lorisa Kariusa, a da su razgovori već obavljeni potvrdio je i njegov agent Fatik Ilek u razgovoru za tamošnje medije.

"Ibrahim je zaista dobar golman. Prepoznali su to i u BiH, gdje brani umjesto Begovića, a prije ovog prijelaznog roka mnogi su klubovi pitali za njega. Posebno Trabzonspor i Galatasaray", kazao je Šehićev agent, pa potom dodao:

Potražite više informacija na temu Super Lig:

"I Bešiktaš nas uvijek zove. Vidite, on je kapiten u Erzurumsporu, voli taj klub, ali na kraju sezone mu ističe ugovor i logično je da ima mnoge opcije na stolu. Ako bi Erzurumspor poboljšao svoju ponudu, nije isključeno ni da ostane, međutim svi žele u Bešiktaš", ističe Ilek.

Naš golman je u Erzurumspor došao u ljeto 2018. godine iz Qarabaga.

Top Komentari

dragonBH
Samo nek ne ide i on u Kinu :)
5 1
Mowzilla
Beşiktaş je mjera, taj transfer je zaista ostvarljiv.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi