Novi klub za Seida Behrama: "Kada se spremi biće pravo pojačanje"

Na ljeto se razišao sa FK Velež

Novi klub za Seida Behrama: "Kada se spremi biće pravo pojačanje"

S. Mlaćo
Nekadašnji član Veleža Seid Behram pronašao je novi klub.

Behram je iza sebe imao neugodnu povredu, te se na ljeto oprostio od Mostaraca.

Sada je dogovorio saradnju sa članom 3. HNL grupa Sjever ekipom Mladost Ždralovi.

Mladost je trenutno na četvrtom mjestu, a u klubu su uvjereni da će Behram biti veliko pojačanje.

“Nadam se da će biti još bolje pojačanje kada se spremi, on je prvoligaška razina“, ističu iz ovog kluba.

“Dao sam sve što sam mogao i imao u tom trenutku. Žao mi je što su okolnosti u posljednjem periodu dovele do toga da ne mogu dati još više. Tugovali smo zajedno, radovali se zajedno, prošli smo sve, od 9. mjesta u 1. ligi Federacije BiH pa do, evo hvala Bogu, historijskog uspjeha i igranja evropskih utakmica. Cijeli život ću ponosno govoriti da sam dio generacije koja je vratila Velež u Premijer ligu BiH i generacije koja je odvela Velež u Evropu".

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Zauvijek ću biti navijač mog Veleža i svim srcem ću biti uz njega. Hvala svima još jednom na svakom posebnom trenutku provedenom u mom voljenom klubu. Hvala vam za nezaboravnu noć proslave ulaska u Evropu, noć koju sam sanjao kao mali kad sam prvi put šutnuo loptu. Zaista se niejdan uspjeh ne može mjeriti s tim. Sretno Rođeni moji i do skorijeg viđenja. Neka mi oproste i neka se ne ljute, al' znam samo za Velež. Mostar u srcu, Velež do groba", napisao je Behram na oproštaju od Veleža sredinom ove godine.

Behram je nastupao i za mlade selekcije Željezničara, te U-23 engleskog Readinga, a okušao se i u Luksemburgu. Bio je velika nada bh. nogometa, nastupao za kadetsku i juniorsku reprezentaciju, no planovi se nisu ostvarili.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Prazina
To je ta razina. Mladost 3.hnl i Vehlež vrapčići
0 14
Tako.maki
Sretno
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi