Seid Behram: Tuzla City je sjajan tim, no sutra ćemo se i mi nešto pitati

Veznjak Rođenih za SportSport.ba

Seid Behram: Tuzla City je sjajan tim, no sutra ćemo se i mi nešto pitati

FK Velež Mostar sutra će u derbiju 10. kola BH Telecom Premijer lige na svom stadionu Rođeni dočekati lidera premijerligaške karavane, ekipu FK Tuzla City.

SportSport.ba danas je prisustvovao treningu mostarskog tima na kojem je vladala sjajna atmosfera pred sutrašnju utakmicu.

Mladi Seid Behram u izjavi za SportSport.ba bio je optimističan pred dolazak Tuzlaka:

"Drago mi je da smo se konačno trznuli nakon početnog šoka u prvenstvu" - govori Behram i dodaje:

"Podigli smo se i uvezali neke dobre rezultate te se, kao što ste i sami rekli, lakše diše. Sutra nam dolazi lider na tabeli, znamo koliko su kvalitetni i koliko kvalitetne individualce imaju. Ipak, i mi se nešto pitamo, imamo prednost domaćeg terena i naše vjerne navijače, te se nadam da ćemo sutra znati iskoristiti njihove slabosti".

Na koga ćete sutra posebno paziti?

"Analizirali smo ih dobro, tu ima zaista nekoliko sjajnih nogometaša, posebno Said Husejinović i prvi strijelac lige Vojo Ubiparip, no ponavljam, imamo i mi dobre igrače, imamo i mi svoje prednosti te se nadam i vjerujem kako će sutra sve biti u našu korist" - kazao je Behram za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Utakmica između Veleža i Tuzla Cityja igra se sutra u 16h na stadionu Rođeni.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
federalci
1 1
zmijuga.loma
druga liga zajedno sa slobodom haha
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi