Seid Behram uspješno operisan

Fudbaler Veleža doživio tešku povredu

Seid Behram uspješno operisan

Prije 10-ak dana su se pojavile informacije da je Seid Behram doživio tešku povredu zbog koje mora na dugu pauzu.

Behram, koji je prije tri dana napunio 22 godine, je zadobio rupturu prednjeg križnog ligamenta koljena, kao i rupturu meniskusa.

Danas iz FK Velež stiže saopštenje da je mladi ofanzivac uspješno operisan u Sarajevu, te da je poručio da je sve u redu i da se osjeća dobro.

Prije nekoliko dana stigla je vijest da Seid Behram mora na operaciju. Riječ je o rupturi prednjeg križnog ligamenta,...

Posted by FK Velež Mostar on Wednesday, July 15, 2020

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sada je pred Behramom duži period rehabilitacije.

Podsjetimo, slična sudbina zadesila je još jednog fudbalera Veleža. Prije nekoliko dana je tešku povredu ligamenata koljena u prijateljskom duelu sa Tuzla Cityjem zadobio i Dino Hasanović. On je operisan jučer.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
Brz oporavak bruda
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi