Seid Zukić karijeru nastavlja u dresu Radnika?

Nakon što je napustio Slobodu

Seid Zukić karijeru nastavlja u dresu Radnika? · Saznajemo

E. Čaušević

Na kraju prošle sezone FK Sloboda je ostao bez velikog dijela igračkog kadra, a jedan od igrača koji je napustio Tušanj je i napadač Seid Zukić.

Zukić je prije nekoliko dana i zvanično postao slobodan igrač nakon što je dogovorio raskid saradnje sa Slobodom. Međutim, čini se da ovaj 25-godišnji napadač neće biti dugo bez kluba.

Kako saznaje SportSport.ba Zukić će prema svemu sudeći karijeru nastaviti u Radniku iz Bijeljinje, a potvrda ovog transfera očekuje se veoma brzo.

Zukić je u Slobodu stigao na posudbu iz francuskog Toursa, a prošle sezone za tuzlanski klub je upisao 28 nastupa u svim takmičenjima, te je postigao dva gola i upisao jednu asistenciju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj 25-godišnji napadač u Radnik bi trebao doći kao zamjena za Irfana Hadžića koji je nedavno napustio klub, te je potpisao za HŠK Zrinjski.

Pored Slobode i Toursa Zukić je još igrao za Turbinu, Čapljinu, Orašje, Travnik i Vitez.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi