Sejad Salihović pokazao da još uvijek ima bombu u lijevoj nozi

Legendarni bh. fudbaler

Sejad Salihović pokazao da još uvijek ima bombu u lijevoj nozi

E. Čaušević

Nekadašnji bh. reprezentativac Sejad Salihović ljetos je odlučio završiti svoju igračku karijeru.

Salihović je odlučio da okači kopačke o klin nakon sezone u niželigašu Frankenthalu. On je sigurno jedan od ponajboljih veznih igrača koje je reprezentacija BiH imala, a najbolje dane svoje karijere proveo je u dresu Hoffenheima.

Ovaj 36-godišnjak je odlučio da se vrati u Hoffenheim gdje trenutno radi kao pomoćni trener u drugoj ekipi ovog njemačkog kluba.

Danas je Salihović na Instagramu objavio video koji je oduševio njegove fanove i pokazao je da još uvijek zaista ima bombu u svojim nogama. Njegovi golovi iz Hoffenheima i reprezentacije BiH se i dalje pamte, te je bio posebno stručnjak za slobodnjake.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Promo

Top Komentari

makelele
Ovako ga je turcima "ućero"
6 0
zajid08
Koja tehnika, bravo majstore. Nema vise igraca koji znaju izvodit slobodnjake, danas se samo trka, brzina i snaga forsira.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi