Sejo Brajlović je rekorder po broju kupljenih ulaznica za sarajevski derbi

Podržao akciju navijača Željezničara

Sejo Brajlović je rekorder po broju kupljenih ulaznica za sarajevski derbi

E. Škorić

Ne zna se tačan broj, no teško da će neko kupiti više ulaznica za derbi koji se igra u ponedjeljak na Grbavici.

Željezničar i Sarajevo otvaraju drugi dio sezone gradskim derbijem koji privlači veliku pozornost, pa bez obzira i na činjenicu da se igra iza zatvorenih vrata zbog pandemije koronavirusa.

Navijači Želje pokrenuli su akciju kupovine ulaznica za derbi, a Sejo Brajlović je još jednom pokazao da mu je plava boja omiljena, pa je na ovaj način pomogao klubu.

I ranije je poznati ugostitelj pomagao Željezničar, čije utakmice često prati, te je odlazio na razna evropska gostovanja kada bi Plavi igrali.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

#fkzeljeznicar #mosaljože #zeljo #grbavica #sejobrajlovic

Posted by Restoran Brajlovic on Friday, February 26, 2021
Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BordoBijeli
Najveci papak i lopov od ugostitelja kojeg sam ja vidio u svom zivotu.Kako te nije stid?Bolje da si sa tim pocastio konobare koji rade po 11 sati nego hnk zeljeznicmaru koji moli za pare jadu jedan jadni
39 41
Alemka3012
Vise kupio karti nego sto bude hordi u lavoru
16 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi