Selektor Crne Gore: Utučeni smo, izvinjavam se Rusima!

Branko Brnović

Selektor Crne Gore: Utučeni smo, izvinjavam se Rusima!

Selektor Crne Gore Branko Brnović oglasio se nakon nemilih scena iz Podgorice gdje je prekinut susret Crne Gore i Rusije.

"Šta da kažem, izvinjavam se fudbalerima i stručnom štabu Rusije zbog svega što se desilo. Norrmalno je da se utakmica prekine nakon što se incident ponovi", rekao je Brnović i dodao:

"Igrači su utučeni i apsolutno ih razumijem. Oni ne znaju šta da kažu, a vjerujte mi a ne znam ni ja sam. Sada smo izgubili sve šanse za plasman, a valja nam igrati i pred praznim tribinama, ne znam ni koliko utakmica..."

Vidno razočarani Brnović je zbog neodgovornih pojedinaca sa tribina sa svojim igračima ostavljen na cjedilu, čime se još jednom pokazao koliko "navijači" mogu biti kobni za svoj tim.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.