U Egiptu su ponosni na Salaha kada su vidjeli kako trenira

Želi da igra protiv Urugvaja

U Egiptu su ponosni na Salaha kada su vidjeli kako trenira

E. Čaušević

Reprezentacija Egipta u petak igra prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu, a protivnik Faraonima bit će selekcija Urugvaja.

Ekipa Egipta već sedmicama je u centru pažnje, a naravno najviše zbog Mohameda Salaha. Najbolji igrač ove selekcije u Rusiju je doputovao s povredom ramena i još uvijek nije jasno da li će Salah biti spreman za okršaj protiv Urugvajaca.

Salah radi maksimalno na tome da se što prije vrati na teren i poručio je da će igrati u petak ukoliko bude ikakve šanse za to. S treninga Egipta "procurio" je zanimljiv video na kojem se jasno vidi da Salah maksimalno radi na tome da bude spreman za petak.

Najbolji igrač selekcije Egipta radi veći dio treninga s ekipom, ali pred sami kraj individualno trenira s doktorom, a fokus je na povredi ramena. Tek pred sami početak meča bit će jasno da li će Salah zaigrati protiv Urugvaja ili će odlučiti preskočiti ovu utakmicu.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije