Selektor Latvije pozvao 22 igrača

Uoči prijateljskih susreta sa Katarom i Turskom

Selektor Latvije pozvao 22 igrača

Adnan Beganović

Uoči kvalifikacionog duela sa našim nacionalnim timom Latvija će odigrati dva prijateljska susreta i to sa Katarom i Turskom, a latvijski selektor objavio je imena igrača na koje računa za ove susrete.

Na spisku selektora Alexandrsa Starkovsa nalazi se 22 igrača, a najviše ih dolazi iz Skonta, njih pet.

Spisak fudbalske reprezentacije Latvije:
Golmani: Pavel Doroševs (Metalurgs), Arturs Vaičulis (Riga Daugava), Jevgenijs Nerugals (Daugavpils Daugava).

Odbrana: Oskars Klava (Azal Baku), Kaspars Gorkšs (Reading), Deniss Ivanovs (Baku), Nauris Bulvitis (Jurmala Spartaks), Vitalijs Maksimenko (Brighton & Hove Albion), Vitalijs Smirnovs (Ventspils), Vladislavs Gabovs (Skonto), Pavel Mihadjuks (Riga).

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Vezni red: Alexandrs Fertovs (Skonto), Ritvars Rugins (Skonto), Alan Sinelnikovs (Skonto), Igors Tarasovs (Ventspils), Jurijs Žigajevs (Ventspils), Glebs Kļuškins (Daugava Riga), Ivans Lukyanovs (Volga), Olegs Laizāns (Jenisej), Aleksejs Višnakovs (Baltika).

Napadači: Edgars Gauračs (Torpedo Moskva), Valerijs Šabala (Skonto)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.