Selektor Palestine potpuno poludio na pitanje novinara, nazvao ga ku*vom i napustio press salu
Alžirac na klupi Palestine je bio ljut kao ris

Ostala su začuđena lica nakon toga

Selektor Palestine potpuno poludio na pitanje novinara, nazvao ga ku*vom i napustio press salu

S. Pašalić

Nogometna reprezentacija Palestine je jučer iznenađujuće poražena na gostovanju kod Singapura rezultatom 2:1.

Bio je to drugi meč Palestinaca u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo nakon što su u prvom meču savladali na domaćem terenu Uzbekistan sa 2:0.

Iako je Palestina bila veliki favorit protiv Singapura i očekivala se pobjeda, na kraju se desio kiks, a selektor ove reprezentacija se zatim pojavio na press konferenciji gdje su ga čekali "naoštreni" novinari.

Jedan od njih je postavio pitanje selektoru zašto nije rotirao ekipu koja je igrala meč prije pet dana protiv Uzbekistana, a nakon toga je on potpuno pobijesnio.

Selektoru Noureddineu Ouldu se nije svidjelo pitanje pa je nazvao novinara ku*vom i zatim bijesan napustio salu za press konferenciju, a ostali novinari su ostali u čudu.

Top Komentari

VelaHavle
Ja seljacine
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi