Selektor Portugala: Ako treba, idemo na mjesec

Želi pobjedu nad Francuskom

Selektor Portugala: Ako treba, idemo na mjesec

Edmir Škorić

Portugalski selektor Fernando Santos bio je razočaran nakon što je njegova selekcija poražena od Njemačke s 4:2.

Dobar meč odigran je u Minhenu. Portugal je vodio golom Ronalda, onda dva autogola Portugalaca za preokret, na kraju su Nijemci trijumfovali.

"Nešto je pošlo po zlu. Kolektivno smo se loše branili. Ispadali smo i to nam je stvaralo dosta problema", rekao je Santos, dodavši:

"Njemačka je jedna od najboljih ekipa svijeta. Koja to selekcija može da dođe u Njemačku sa mišljenjem da je će pobijediti? Ja sam mislio da bih mogao, ali nismo uspjeli. Zaslužena pobjeda Njemačke".

Potražite više informacija na temu EURO 2020:

Portugalci će imati meč odluke protiv Francuske u 3. kolu grupne faze Eura.

"Želim da idemo naprijed. Da pipnemo mjesec ako treba. To je istina. Razmisliću o nekim promjenama za Francusku. Ako pobijedimo idemo u drugu fazu", dodao je.

Top Komentari

edin_93
Na mjesec teško, ali kući bi mogli vrlo lako...
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi