Selektor Turske: Nedostajao je samo taj gol
Rumunski stručnjak smatra da selekcija Turske pred sobom ima jako dobru budućnost, a za večeras je posebno istakao volju i želju koju je njegov tim pokazao u utakmici protiv BiH (Foto: EPA)

Lucescu nakon meča

Selektor Turske: Nedostajao je samo taj gol

M. Šljivak

Selektor Turske Mircea Lucescu zadovoljan je igrom svog tima u duelu protiv Bosne i Hercegovine (0:0), ali žali za promašenim šansama.

Rumunski stručnjak je nakon meča pohvalio igru svojih izabranika i ističe da je nedostajao samo gol koji bi uljepšao večer navijačima.

"Odigrali smo dobar meč. Bila je ovo dobra pripremna utakmica pred meč sa Rusijom. Nedostajao je samo gol, jednostavno smo ga morali postići večeras. Ipak, raduje me igra, Turska ima dobru budućnost pred sobom"m rekao je Lucesku, te je dodao:

"Na kraju samo ostaje žal jer nismo zabili gol. Bila je ovo zaista odlična atmosfera i čestitam navijačima na onom što su napravili za državni tim", istakao je selektor Turske.

Turcima sada slijedi važan meč protiv Rusije, dok naša selekcija na Grbavici igra protiv Sjeverne Irske.

Top Komentari

Harisss
Neki ovih dana pricaju kako su utakmice lige nacija besmislene. Nije tacno, besmislene su kao ova sinoc gdje mozes izvrsiti 11 izmjena . Na prijateljskim izvedes tim za koji zasigurno znas da nece igrati u narednoj zvanicnoj. I cemu to. Liga nacija bar ima neku tezinu. Prvo ne malu finansijsku a drugo mozes otici i na EP.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi