11

Komentari (11)

Adnanos
Onda bi oni trebali placat roditelje sto su ji pravili, hranili itd Hajde ne seri
Denchi
Vratite sve strance iz skandinavije, samo plavusani nek igraju za svedsku rasisto nakon sto ste 2 decenije se slepali na Ibrahimovica i more ex-jugo igraca, kad vam je u U-19 repci 9 od 11 igraca iz ex-juge koje vodi Nalic i isvoje nesto tad je ok...a sad bi neke pare kao? Ajd smecari igrajte hokej na travi...nebitni ste
Zulfikar
Covjek je upravu I be samo trenutnu naknadu nego i retro naknadu joj zamislite koju bi lovu savez dobio od agresorskih tj. komsijskih saveza sa istoka i zapada ali i od janeza.
Prazina
Bivši kapetan i jedan od naj svih vremena reprezentacije je rođen u Hrvatskoj i ukraden od tamo. Tu su još i Pjanić, Mujdža, Kolašinac, Izet Hajrović "dobrodošao u pravu raju", pa i ova dva Hadžikadunić i Ahmedhodžić, ali i još neki. Praktično najbolji igrači, oni koji daju nešto više. Po tebi je onda seoski naš savez trebao plaćati kaznu za preotimanje tih igrača??
Zulfikar
Taj sto je jedan od “naj “ svih vremena repke nas je kostao direktnog plasmana.
Fk1921
Keno
Bravo Erikssen slazem se sa ovim mi kao prvi bi se najvise obogatili
Ade1987
Ko što bi Švedi rekli dra åt helvete
mirza24
Samo je Erikson zaboravio da roditelji ova dva igraca placaju porez u Svedskoj isto kao svaki drugi Svedjanin i da sutra kadaova dva igraca odu izvan Svedske platice porez opet u Svedskoj
Dtox
Tankovic i ibrahimovic pravi svedi! Svica bi tesko sastavila ekipu bez "stranaca". Izjavu Eriksona bi ovako preveo, mi bogati ce mo uzeti sto valja a vama evo smece.
ragge
Kako im je krivo što su momci odlučili igrati za BiH.. plačite šveđani
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti