Selektorski dvojac neće voditi Mađarsku na EP?

Uprkos velikom uspjehu

Selektorski dvojac neće voditi Mađarsku na EP?

Fudbalska reprezentacija Mađarske je eliminacijom Norveške u baražu izborila plasman na Evropsko prvenstvo.

Velike zasluge za ovaj rezultat idu selektorskom dvojcu Berndu Storcku i Andreasu Moelleru, čija je sudbina na klupi ove reprezentacije vrlo neizvjesna.

Kako pišu mađarski i njemački mediji, ovu selekciju bi na predstojećem Evropskom prvenstvu mogao predvoditi neko drugi.

"Nama je ugovor bio do ovdje. Da li ćemo nastaviti saradnju, to ćemo vidjeti. Svakako da ćemo razgovarati i pokušati da se dogovorimo. Sada smo svi u euforiji, bilo bi lijepo da zajedno idemo na Euro, ali to zavisi od dosta faktora", rekao je Moeller.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Mađarska je sa ukupnih 3:1 savladala Norvešku i tako izborila plasman na svoje prvo veliko takmičenje nakon 1986. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti