Kultni stadion i najveći meč: Trenutak koji se doživi jednom u životu, a oni prave selfie!

Teško je pronaći riječi za njihov potez

Kultni stadion i najveći meč: Trenutak koji se doživi jednom u životu, a oni prave selfie!

A. Čaušević

U godini iza nas rijetki su imali priliku da uživo odgledaju utakmicu s tribina, krivac je pandemija koronavirusa koja još uvijek traje. 

Trenutno je prava privilegija otići na fudbalsku utakmicu, a nekoliko hiljada navijača Palmeirasa i Santosa je imalo tu čast za vikend.

Na stadionu Maracana u meču finala Copa Libertadoresa Palmeiras je stigao do pobjede u devetoj minuti sudijske nadoknade. Zabio je Breno.

Bio je to trenutak koji se doživi jednom u životu i nikad više, međutim jedan zaljubljeni par je propustio vidjeti gol uživo.

Naime, dok je Breno udarao loptu glavom, zaljubljeni par je, vjerovali ili ne, pravio selife.

Za njihov potez je teško pronaći pravu riječ. To prepuštamo vama čitateljima. 

Promo

Top Komentari

MethodMan
Ja bih zabranio ulazak na stadion ovima sto samo snimaju i slikaju
7 3
MethodMan
Kume dns idu npr na koncerte samo da snime story da se zna da su bili
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi